Januari 2021

18th November, 2014

Schrijfcafés Vught vanwege corona afgelast 

Zin om te schrijven, schrijf dan mee……

In een ontspannen sfeer schrijf je door middel van eenvoudige opdrachten. Dit kan gaan over wat jou bezig houdt, over herinneringen, de natuur, je familie, reizen of over gewone alledaagse dingen. In ieders leven valt zoveel te vertellen, te verhalen. Het is fijn om hier af en toe aandacht aan te geven en bij stil te staan…Het gaat er in een schrijfcafé niet om dat je zonder taalfouten schrijft of heel mooi schrijft. Een ander hoeft het niet te zien. Je hebt geen schrijfervaring nodig. Maar je zou je zomaar kunnen verbazen over wat je op papier tovert.

Voor mij betekent samen schrijven: ontspanning, genieten van het samenzijn met anderen en van de stilte als iedereen aan het schrijven is. Ik heb cursussen gevolgd in dagboekschrijven, focussend schrijven, levensverhalen schrijven en creatief schrijven. Het focussend schrijven zal ook onderdeel zijn van de schrijfoefeningen..

Locatie: Atelier Carola Mokveld Esschestraat 106 Vught. Breng je eigen pen en papier mee. Indien je mee wilt doen graag aanmelden bij: Mariet van den Boer-Maas  e-mail: mvdboermaas@gmail.com 

Kosten: 7.50 euro inclusief koffie of thee. Voor nadere info zie: www.praktijkmvdboermaas.nl Tel.: 073 6567692 of 06 51170018

Er kunnen maximaal 10 mensen deel nemen, wacht niet te lang met aanmelden als je graag mee wilt doen.

Schrijfcafés in andere plaatsen zie: 

https://shodo.nl/schrijfcafes_nederland/

Workshop “De kracht van focussend schrijven”   

Je kunt me vragen als je met minimaal 3 personen bent om deze workshop op een locatie in Nederland te verzorgen.  De workshop kost 45 euro per persoon. ( Vanwege corona bied ik momenteel deze workshop niet aan) .

Literatuur Focussen

Focussen, de kracht van innerlijk luisteren van Erna de Bruijn                                                                                                                                      We luisteren vaak onvoldoende naar de signalen van ons eigen lichaam. In dit toegankelijke basisboek toont focusingexpert Erna de Bruijn op een heldere en praktische manier hoe focussen helpt om ondergesneeuwde emoties en gevoelens te (h)erkennen, je automatische piloot uit te schakelen en beter in contact te komen met je intuïtie.