Kamillestraat 7
5262 DK Vught
073 6567692

www.praktijkmvdboermaas.nl
info@praktijkmvdboermaas.nl

Aanbod focussen

Individuele focusbegeleiding

Als je niet lekker in je vel zit, veel stress ervaart, een moeilijke periode doormaakt, slecht slaapt, tobt, vage klachten hebt of een nieuwe stap wilt maken, kan het focussen je hierbij helpen.
Het is een praktische en makkelijk te leren manier om meer contact met jezelf, met je behoeftes en verlangens te maken.

Individuele focuslessen

Focussen leer je door het te ervaren. Je kunt focussen leren in een basiscursus maar ook individueel. Het voordeel van individueel is dat je zelf de tijd en het tempo kunt bepalen.

In 2 a 3 lessen kun je al kennismaken met het focussen. Bij de individuele lessen krijg je tussentijds opdrachten en leesmateriaal mee. Voor een basiscursus focussen kijk bij Actueel of bij http://www.focussen.info/

Focussend schrijven

Schrijven is een vorm om je gedachten, gevoelens en ervaringen naar buiten te brengen. Focussend schrijven is een vorm die je helpt om hier dichterbij te komen. Als je in je eentje wilt focussen kan focussend schrijven een handig hulpmiddel zijn.

Af en toe bied ik een workshop focussend schrijven aan. Kijk bij Actueel Ook is het mogelijk om deze workshop op locatie aan te bieden. Je dient dan zelf een groepje te vormen van minimaal 3 deelnemers.