Kamillestraat 7
5262 DK Vught
073 6567692

www.praktijkmvdboermaas.nl
info@praktijkmvdboermaas.nl

Mijn achtergrondmariet van den Boer-Maas

Ik ben geboren in 1949. Sinds 35 jaar ben ik werkzaam in de hulpverlening. Ik heb jarenlang ervaring in het (bedrijfs)maatschappelijk werk en als zelfstandig gevestigd maatschappelijk werker. Mijn praktijk bestaat vanaf 1996. In aanvang als praktijk voor begeleiding rondom werk en rondom rouw. Sinds 2014 in de huidige vorm waarin ik enkel het focussen aanbied.

Ik werk graag met focussen. Het is een milde manier zonder oordeel. Je hoeft niets aan te leren of iets anders te voelen dan wat er is. Het past bij mijn achtergrond als boerendochter: uitgaan van de natuur, vertrouwen op de (helende) werking van de natuur.

Als supervisor ben ik 5 jaar werkzaam geweest voor de Landelijke Stichting Rouwbegeleiding te Utrecht.

Ik ben gecertificeerd als focusbegeleider en focustrainer. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij het focuscentrum in den Haag. Zie: www.focussen.nl

Bij Zin, een klooster in Vught voor zingeving en werk, heb ik me geschoold op gebied van werk en zingeving en werken met ziel en zakelijkheid. Als lid van de beweging van barmhartigheid heb ik veel geleerd over mildheid, compassie en mededogen.